torstai 2. kesäkuuta 2011

Pohdintaa....

Nyt vihdoin jaksoin ottaa asiakseni kirjotella pohdintoja tuosta taipparikokeesta....
Olimme siis aamupäivä ryhmässä... Tuomarista minulla ei ollut mitään käsitystä, muuta kun sitten jälkikäteen josta ei sitten enempää :/
Muutama eriäväisyys mielestäni oli tuossa arvostelussa. Ensimmäinen oli tuo sosiaalinen käyttäytyminen joka tuomarin mielestä oli ~Hieman varautunut.... Nemo ei millään tavalla ollut varautunut ja otti tuomarin vastaan hännän heilutuksella ja kovasti olisi vaan halunnut leikkimään muiden koirien kanssa. Toisekseen sen verran näyttelyitä kiertäneenä, koira joka ei ole koskaan peruuttanut kun tuomari on tullut koskemaan. No tämä on hänen mielipiteensä, omistajana minulla on kuitenkin eri käsitys koirastani. Toisekseen ~Vieroksuu laukausta... Tätä en itse huomannut vaan koira istui vieressäni kunnes lähetin koiran hakuun.
Huomasin kuitenkin että koira ei ollut minulla täysin hallinnassa ja käskystä ei heti sieltä hakuruudusta tullut, tätäkin ilmenee kun Nemo kuumenee ja ryhtyy tekemään kaikkea muuta kuten jättää korvat jonnekin metsän uumeniin ;)
Kokemusta rikkaampana ja nyt tiedän millaista taippareissa on. En siis koskaan ole ollut edes katsomassa...... Me ei kuitenkaan tähän luovutettu sillä minusta Nemo osaa, JOS VAAN HALUAA ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti