lauantai 21. toukokuuta 2011

JESSS!!!

Täytynee sanoa että nyt olen tosi tyytyväinen, kuten viime kirjoituksessa totesin kaiken menneen pieleen viime kerroilla. Tänään taas löyty se hassun hauska Nemo jonka kanssa on mukava treenata :)
Saimme seuraksemme kultsutyttö Iisan ja hänen omistajansa Sannan. Ilma oli ihanan aurinkoinen ja tosiaan päätimme ottaa vesinoutoa dameilla. Tänään päätin jättää kaiken jäykät ajattelut kotia ja kuhan vaan oikein kunnolla pidetään hauskaa ja muistuttaa tuota poikaa siitä miten se dami tuleekaan käteen. Nemo kesti monta monituista toistoa ja sitä intoa <3
Tämän jälkeen pari markkeerausta ja nämä onnistui, Sanna kysyi että vieläkö yksi ja minä että ei todellakaan ;) Ylpeä olen itsestäni että osasin kerrankin lopettaa ajoissa!!!!!!
Raketti-Iisa hoiti homman mallikkaasti omaan ihanaan tapaansa, tässä tytössä on poweria! Ilmankos Nemo on niin haltioissaan ;)
Tietysti menimme vielä takasin järvelle heittelemään koirille palloa ja irroittelemaan. Tyyli oli kyllä vapaa ja melkoisen ahneita koiria, kumma kun kaksi tennispalloa ei mahdu suuhun niin josko toisen saisi tassuilla ongittua. Kamera olisi pitänyt olla matkassa, olisi saanut kyllä otoksia Hauskat Kotivideot-ohjelmaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti