sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Niitä näitä...

Huomasin juurikin että Huhtikuu alkaa olemaan puolessa välissä ja pari viikkoa olen kytännyt hulluna lumien sulamista jotta saisi taas lähteä metsään veripullon ja sienen kanssa. Jotenkin olo on todella malttamaton, etenkin kun odottelen vastausta siihen päästäänkö mejä-kokeeseen vappupäivänä ja peukutukset myös että Nemon sisko Peppi (H: Frisky Fairy) pääsisi myös mejä-kokeeseen samaisena päivänä. Tuo mejä on vaan vienyt mukanaan ja olisi kiva tosiaan päästä itse kokeeseen jotta voisi hieman katsella tavoitteita sekä muita kokeita!
Toko ALO-kurssi alkaa olemaan loppusuoralla ja olemme me kehittyneet. Seuraamiseen ollaan saatu lisää intoa ja yhteistyötä ollaan saatu paremmaksi. Luulenpa vaan ettei itse omistaja ole vielä valmis itse kokeeseen mennä.
Mukavia uutisiakin on kuulunut, Nemon sisko H: Feeling Fairyn terveystulokset  lonkat: A/A ja kyynäreet: 0/0... Tänään Nemon isä H: Go For It Vaasan KV:ssa PU3 joten onnittelut :)
Huhtikuussa tulee vielä hieman jännitettavää sillä Lahti KV on sitten pääsiäisenä :) Sinne menen jo torstaina rakentelemaan kehiä Orimattilan Kennelkerhon talkooporukassa ja sitten perjantaina koiruuden kanssa itse näyttelyyn.
Eipä minulla sitten muuta tällä erää, taidan jatkaa kyttäilyä josko noi lumet häviäisi ;)

5 kommenttia:

  1. Olen kanssa menossa torstaina laittamaan illalla kehiä Lahteen, joten kiinnostaisiko kimppakyyti?

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea :) Onko sulla autoa vai hyppäätkö mun kyytiin?

    VastaaPoista
  3. On mulla auto, joten ihan sama kumman autolla mennään :) Moneltas mentäisiin silloin?

    VastaaPoista
  4. Mie voin vaikka hypätä sun kyytiin. Sovittiin että klo 18 mennään joten lähtö olisi siinä puolen aikaan. Voin kävellä tuohon helsingintielle bussipysäkille joka on tuossa n. Ahjokujan kohdilla heti virkkeen risteyksen jälkeen :)

    VastaaPoista
  5. Okei. Tuu puoleks siihen pysäkille, nii nappaan sut kyytii siitä :)

    VastaaPoista