maanantai 25. huhtikuuta 2011

Dameja, dameja sekä hieman Herra Varista...

Itsellä pääsiäisen suunnitelmat menivät täysin läskiksi siinä kohtaa kun lauantaina Yrjön nimipäivänä päätti oksennustauti minut selättää, eihän se auttanut kun töistä lähteä kotiin lepäämään.
Tarkoituksena kuitenkin oli näyttää vielä Herra Varista ja ottaa se kauan odotettu veripullo sulamaan jotta päästään jäljestää.
Eilinen elikäs sunnuntai meni täysin vielä voimia keräillessä ja no eipä tämäkääm aamu kummosesti parempi ollut, mutta päätin että nyt ulos vaikka mikä olis.
Aamulla siis damit matkaan ja tuohon viereiselle pellolle (matkaa siis n.150m). Haastena olikin sitten naapurin ankat tai mitkä lie jotka pitivät aamu laulutuntiaan ja Nemohan oli ihan ihmeissään. Kuitenkin markkeerauksia tehtiin ja kyllä minusta alkaa tuntua että minulla on noutaja joka noutaa ja myös palauttaa, me ollaan niin edistytty (siis omasta mielestä)... Huomautuksena niille jotka eivät yhtään tiedä missä asumme, asumme 1½km Orimattilan keskustasta eikä siis maalla, mutta silti naapureina voi olla vaikka ankkoja kun on tarpeeksi isot läänit maata ;)
Iltapäivällä jälleen tutustuminen Herra Varikseen, varis kiinnostaa Nemoa kovasti mutta ote on vielä hakusessa ja hieman leikkisän luonteensa vuoksi joutuu muistuttamaan mitä oltiinkaan tekemässä. Kovasti siis taipparikurssia odottaen ja niitä vinkkejä :)

3 kommenttia:

  1. Moikka!

    Vähän kiva kuulla teidän kuulumisia! Mäkin kävin tänään vetämässä vielä 300 metrin jäljen 5 makauksella metsään ;) Saa nähdä, miten se huomenna menee!

    Joona

    VastaaPoista
  2. Miekin käyn teidän kuulumisia säännöllisesti lukemassa!
    Minunkii pitäis suunnitella millaisen harkkajäljen tekisin, no tietty monta makausta jotta ei juostais ;)
    Uskon että teillä menee hyvin ja onnea tuleviin koitoksiin.... PS: heti tuloksia ;)

    VastaaPoista
  3. Ei saa pelotella! Mä olen ottanut jo nyt asenteen, että sieltä tulee AVO3 tai nolla... Ettei petytä ;)

    VastaaPoista